Modul de instalare a parchetului Quick-Step

9 decembrie 2012

Parchetele Quick-Step pot fi instalate în două moduri: cu autofixare sau cu adeziv.

1. Instalarea cu autofixare

Datorită sistemului Uniclic Multifit brevetat, podelele Quick-Step din lemn de esenţă tare pot fi montate într-o clipă. Sistemul practic cu feder şi nut vă permite să montaţi plăcile de podea cu un singur „clic” şi fără niciun fel de adeziv sau alte materiale. Pentru confort maxim la instalare, sistemul Uniclic Multifit vă oferă trei metode de instalare.

Metoda 1: apăsare verticală

Îmbinaţi placa pe partea lungă, glisaţi plăcile unele spre altele pe latura scurtă şi apăsaţi în jos. Metoda ideală pentru instalarea rapidă a unei suprafeţe mari.

Metoda 2: înclinare

Îmbinaţi plăcile mai întâi pe latura scurtă şi apoi îmbinaţi părţile lungi împreună. Metoda ideală de instalare a primului rând de plăci.

Metoda 3: introducere orizontală

Spre deosebire de multe alte mărci, podelele de lemn Quick-Step pot fi introduse şi orizontal. Acest aspect este foarte important în cazul instalării ultimului rând de plăci sau în locuri în care este dificil sau chiar imposibil să le înclinaţi (de exemplu, sub tocuri de uşă sau calorifere).

2. Instalarea cu adeziv

Dacă doriţi, puteţi utiliza de asemenea metoda tradiţională „cu adeziv”. Pur şi simplu utilizaţi adezivul pentru parchet Quick-Step special destinat.


Set de instalare Quick-Step

Setul de instalare Quick-Step conţine toate lucrurile de care aveţi nevoie pentru a instala rapid podeaua fără a o deteriora:

  • un bloc de batere;
  • distanţiere reglabile (pentru a fi sigur că obţineţi spaţiile de dilatare corecte);
  • un drug de fier

Setul de instalare este disponibil împreună cu un DVD de instalare pas cu pas.

Adeziv pentru parchet Quick-Step

Adezivul pentru parchet Quick-Step este un adeziv pe bază de polimer SMX, special creat pentru lipirea podelelor de lemn Quick-Step pe majoritatea tipurilor de suprafeţe. Este gata de utilizare.

Set Quick-Step

Această pastă elastică pe bază acrilică reprezintă soluţia ideală pentru locurile în care nu puteţi instala plinte de parchet sau profiluri. Este disponibilă într-o culoare potrivită podelei dvs. Cereţi distribuitorului dvs. informaţii suplimentare.


Vizionaţi videoclipul

Convingeţi-vă cât de uşor este să instalaţi un parchet Quick-Step , urmărind videoclipul nostru cu instalarea.


Instalarea cu autofixare:


Instalarea cu adeziv:

Descărcaţi instrucţiunile de instalare