Modul de instalare a podelei laminate Quick-Step

9 decembrie 2012

Instalarea unei podele Quick-Step este foarte uşoară, datorită sistemelor de îmbinare brevetate şi care se bucură de o largă apreciere, Uniclic şi Uniclic Multifit. Ambele sisteme sunt foarte uşor de instalat, mult mai rapide şi mai solide decât sistemele concurente. Uşurează cu adevărat instalarea noii dvs. podele, chiar şi în cele mai mici colţuri ale încăperii sau dedesubtul unei uşi.

Metoda 1: rotiţi şi îmbinaţi

Îmbinaţi simplu plăcile una în alta de-a lungul părţii lungi şi a laturii scurte a acestora.

Metoda 2: introducere orizontală

Ideală pentru colţurile incomode. Spre deosebire de majoritatea altor podele, plăcile Quick-Step pot fi îmbinate şi orizontal. Acest aspect este esenţial când ajungeţi la instalarea ultimului rând de plăci sau în locuri în care rotirea lor este dificilă sau chiar imposibilă – de exemplu, sub tocuri de uşă sau calorifere.

Metoda 3: glisaţi şi îmbinaţi

Îmbinaţi placa în poziţie de-a lungul părţii lungi, glisaţi latura scurtă a plăcii de parchet pe placa anterioară şi apăsaţi în jos. Această metodă a fost creată în mod special şi este disponibilă numai pentru gama Quick-Step Exquisa.

Set de instalare Quick-Step

Setul de instalare Quick-Step conţine toate lucrurile de care aveţi nevoie pentru a instala rapid podeaua fără a o deteriora:

  • un bloc de batere; 
  • distanţiere reglabile (pentru a fi sigur că obţineţi spaţiile de dilatare corecte); 
  • un drug de fier 

Setul de instalare este disponibil împreună cu un DVD de instalare pas cu pas.

Ferăstrău de mână Quick-Step

Acest ferăstrău foarte practic, marca Quick-Step, vă va ajuta să tăiaţi corect tocurile de uşă, pentru ca noua dvs. podea să se potrivească perfect dedesubt. Are un mâner ergonomic reglabil şi o lamă de ferăstrău fabricată din oţel de înaltă calitate.

Quick-Step Seal & Click

Pasta de etanşare Quick-Step Seal & Click a fost special creată pentru a oferi protecţie îndelungată podelelor laminate Quick-Step Lagună împotriva umezelii în cazul instalării în băi. Este elastică, transparentă, nu se lipeşte şi asigură protecţie optimă împotriva apei.

Set Quick-Step

Această pastă elastică pe bază acrilică reprezintă soluţia ideală pentru locurile în care nu puteţi instala plinte de parchet sau profiluri. Este disponibilă într-o culoare potrivită podelei dvs. Cereţi distribuitorului dvs. informaţii suplimentare.

Bandă laminată auto-adezivă Quick-Step

Folosiţi banda laminată auto-adezivă pentru a finisa laturile scărilor, plintele de parchet şi profilurile. O finisare perfectă pentru podeaua dvs.

Rozete pentru acoperirea spaţiului din jurul ţevilor de radiator Quick-Step

Pentru a finisa elementele de încălzire şi ţevile în armonie cu podeaua dvs. Rozetele pentru acoperirea spaţiului din jurul ţevilor sunt potrivite pentru diferite diametre – 15 mm sau 22 mm. Măsuraţi diametrul şi finisaţi cu un inel laminat care se asortează perfect cu podeaua.

Preş de uşă Quick-Step

Quick-Step are un preş de uşă care se potriveşte perfect în holul dvs. Zonele de ştergere a picioarelor împiedică pătrunderea nisipului şi murdăriei în locuinţa dvs. În plus, preşul împiedică formarea urmelor de paşi în hol. Preşul de uşă se ataşează perfect într-un cadru de aluminiu puternic, care este încastrat în laminat. Este uşor de instalat şi curăţat. O soluţie foarte elegantă şi practică.

Vizionaţi videoclipul

Convingeţi-vă cât de uşor este să instalaţi o podea Quick-Step.

Descărcaţi instrucţiunile de instalare