Sistem de îmbinare Uniclic - pentru instalare rapidă şi uşoară

15 octombrie 2012

Instalarea unei podele Quick-Step este foarte uşoară, datorită sistemelor de îmbinare brevetate şi care se bucură de o largă apreciere, Uniclic şi Uniclic Multifit. Ambele sisteme sunt foarte uşor de utilizat, mult mai rapide şi mai solide decât soluţiile concurente. Uşurează cu adevărat instalarea noii dvs. podele, chiar şi în cele mai mici colţuri ale încăperii sau dedesubtul uşilor.

Uniclic

Sigla Uniclic Multifit

Foarte repede

Sistemul Uniclic are un design conceput astfel încât instalarea plăcilor lungi nu a fost niciodată mai rapidă şi mai uşoară.

Foarte uşor

Este suficient să îmbinaţi plăcile împreună, utilizând metoda cea mai potrivită pentru dvs., şi nu există posibilitatea de a le deteriora. Chiar dacă doriţi să reinstalaţi plăcile, sistemul Uniclic uşurează ridicarea acestora şi punerea la loc atunci când este necesar.

Sunteţi stângaci sau dreptaci? Nu contează

Indiferent de colţul încăperii din care începeţi să montaţi podeaua, veţi avea succes întotdeauna. Dvs. alegeţi direcţia în care să lucraţi: de la stânga la dreapta sau invers, Uniclic se potriveşte atât pentru persoane stângace, cât şi pentru cele dreptace.

Îmbinarea este perfectă.

Cu Uniclic Multifit, spaţiile dintre îmbunări sunt aproape imposibile. Acest lucru vă ajută să păstraţi podeaua curată, pentru că murdăria nu are aproape nicio şansă să pătrundă între îmbinări.

Perfect uniform

Plăcile nu au margini care să se deplaseze, pentru că federul se potriveşte perfect în canelură. Rezultatul este o podea fără diferenţe de nivel, şi deci fără uzură la margini.

Se mută odată cu dumneavoastră

Vă mutaţi? Nicio problemă. Se poate demonta şi reinstala uşor în altă parte. Dezinstalarea şi reinstalarea sunt floare la ureche. Iar după reinstalare, podeaua dvs. îşi va menţine durabilitatea originală. Astfel, vă veţi simţi acasă imediat.

Metoda 1: rotiţi şi îmbinaţi

Îmbinaţi simplu plăcile una în alta de-a lungul părţii lungi şi a laturii scurte a acestora.

Metoda 2: introducere orizontală

Ideală pentru colţurile incomode. Spre deosebire de majoritatea altor podele, plăcile Quick-Step pot fi îmbinate şi orizontal. Acest aspect este esenţial când ajungeţi la instalarea ultimului rând de plăci sau în locuri în care rotirea lor este dificilă sau chiar imposibilă (de exemplu, sub tocuri de uşă sau calorifere).

Metoda 3: glisaţi şi îmbinaţi

Îmbinaţi placa în poziţie de-a lungul părţii lungi, glisaţi latura scurtă a plăcii de parchet pe placa anterioară şi apăsaţi în jos. Această metodă a fost creată în mod special şi este disponibilă numai pentru gama Quick-Step Exquisa.

Vizionaţi videoclipul

Convingeţi-vă cât de uşor este să instalaţi o podea Quick-Step.