Sistem de îmbinare Uniclic - pentru instalare rapidă şi uşoară

15 octombrie 2012

Indiferent dacă decideţi să instalaţi dvs. înşivă podeaua sau altcineva, datorită sistemului Uniclic Multifit, instalarea este întotdeauna rapidă şi uşoară. Spre deosebire de multe alte profiluri de îmbinare sau profiluri tradiţionale cu feder şi nut, podeaua dvs. din lemn compozit poate fi instalată printr-un „clic” în toate situaţiile.

Foarte repede

Sistemul Uniclic Multifit are un design conceput astfel încât instalarea plăcilor lungi nu a fost nicicând mai rapidă şi mai uşoară. Instalatorii profesionişti susţin faptul că podelele de lemn Quick-Step pot fi instalate cu până la 30% mai repede decât podelele de lemn cu metode de instalare tradiţionale. În plus, podeaua are deja un strat de protecţie, astfel încât nu mai aveţi bătaie de cap cu datul cu ceară sau ulei etc. După ce podeaua dvs. a fost montată, nu trebuie să aşteptaţi: puteţi începe imediat să călcaţi pe ea şi să amenajaţi interiorul locuinţei.

Foarte uşor

Este suficient să îmbinaţi plăcile împreună, utilizând metoda cea mai potrivită pentru dvs. şi nu există posibilitatea de a le deteriora. Chiar dacă doriţi să reinstalaţi plăcile, sistemul Uniclic Multifit uşurează ridicarea acestora şi punerea la loc atunci când este necesar.

Sunteţi stângaci sau dreptaci? Nu contează

Indiferent de colţul încăperii din care începeţi să montaţi podeaua, veţi avea succes întotdeauna. Dvs. alegeţi direcţia în care să lucraţi: de la stânga la dreapta sau invers, Uniclic Multifit este potrivit atât pentru persoanele stângace, cât şi pentru cele dreptace.

Îmbinarea este perfectă.

Cu Uniclic Multifit, spaţiile dintre îmbunări sunt aproape imposibile. Acest lucru vă ajută să păstraţi parchetul curat, pentru că murdăria aproape că nu are nicio şansă să pătrundă între îmbinări.

Perfect uniform

Plăcile nu au margini care să se deplaseze, pentru că federul se potriveşte perfect în canelură. Rezultatul este o podea fără diferenţe de nivel, şi deci fără uzură la margini.

Se mută odată cu dumneavoastră

Vă mutaţi? Nicio problemă. Dacă aţi montat o podea cu „autofixare”, o puteţi demonta şi reinstala uşor în altă parte. Dezinstalarea şi reinstalarea sunt floare la ureche. Iar după reinstalare, podeaua dvs. îşi va menţine durabilitatea originală. Astfel, vă veţi simţi acasă imediat.

Se potriveşte oriunde

Cu sistemul Uniclic Multifit, vă puteţi instala podeaua din lemn compozit oriunde, utilizând una din cele trei metode de instalare.

Metoda 1: apăsare verticală

Îmbinaţi placa pe partea lungă, glisaţi plăcile de podea unele spre altele pe latura scurtă şi apăsaţi în jos. Metoda ideală pentru instalarea rapidă a unei suprafeţe mari.

Metoda 2: înclinare

Îmbinaţi panourile mai întâi pe latura scurtă şi apoi îmbinaţi părţile lungi împreună. Metoda ideală de instalare a primului rând de plăci.

Metoda 3: introducere orizontală

Spre deosebire de multe alte mărci, podelele de lemn Quick-Step pot fi introduse şi orizontal. Acest aspect este foarte important în cazul instalării ultimului rând de plăci sau în locuri în care este dificil sau chiar imposibil să le înclinaţi (de exemplu, sub tocuri de uşă sau calorifere).

Vizionaţi videoclipul

Convingeţi-vă cât de uşor este să instalaţi un parchet Quick-Step urmărind videoclipul nostru cu instalarea.