De ce vă veţi îndrăgosti de podeaua dvs. laminată Quick-Step…

Cu laminatele Quick-Step, puteţi crea o locuinţă cu adevărat extraordinară şi vă puteţi bucura de aceasta ştiind că a fost proiectată pentru a trăi în ea…

1. Gamă largă

Quick-Step are podeaua potrivită pentru orice interior. Plăci şi pardoseli. Mari şi mici. Moderne şi tradiţionale. Există o podea Quick-Step pentru fiecare încăpere – chiar şi pentru baia dvs.

2. Instalare rapidă

Instalarea unei podele Quick-Step este foarte uşoară, datorită sistemului de îmbinare Uniclic brevetat şi renumit în toată lumea. Acest sistem este foarte uşor de utilizat, mult mai rapid şi mai solid decât celelalte sisteme. Permite montarea uşoară, chiar şi în cele mai mici colţuri ale încăperii.
Uniclic

3. Întreţinere uşoară

Întreţinere uşoarăCu Quick-Step, este foarte uşor să vă păstraţi podeaua curată. Nu se poate depune murdăria, pentru că laminatul nostru are o suprafaţă etanşă.

4. Încălzire prin podea? Nicio problemă

Încălzire prin podeaPodelele laminate Quick-Step pot fi combinate cu sisteme de încălzire şi răcire prin podea. Cu stratul de izolare corespunzător şi în cazul instalării cu autocentrare, combinarea podelelor Quick-Step cu încălzirea prin podea devine perfect posibilă.

5. Rezistenţă la zgâriere de până la 10 ori mai mare

Scratch GuardStratul superior al podelelor laminate Quick-Step conţine un strat ultra-protector Scratch Guard, care vă permite să vă bucuraţi un timp şi mai îndelungat de podeaua dvs. frumoasă, cu aspect natural. Datorită acestui strat superior ultra-rezistent, brevetat, podelele laminate Quick-Step sunt de până la 10 ori mai rezistente la micro-zgârieturi decât podelele fără Scratch Guard.

6. Rezistenţă excelentă la impact

Rezistenţă la impactLa Quick-Step, producem miezul fibrolemnos (High Density Fibre – HDF), de o calitate de vârf, în unităţile proprii. Împreună cu stratul superior ScratchGuard, acesta oferă podelei dvs. cea mai bună protecţie posibilă împotriva obiectelor în cădere, tocurilor înalte etc.

7. Rezistenţă la stropire

Rezistenţă la stropirePlaca de bază cu adeziv impermeabilă la apă, împreună cu rezistenţa la întindere (pretensionare) a sistemelor noastre de îmbinare oferă o protecţie excelentă împotriva umezirii suprafeţei, de exemplu la vărsarea băuturilor**.

8. Sunet robust şi plăcut

Sunet robustMiezul fibrolemnos din podelele noastre a fost optimizat pentru utilizare zilnică, în aşa fel încât, în combinaţie cu un strat de izolare Quick-Step, produce un sunet robust şi plăcut.

9. Fără decolorare

Rezistenţă la soarePodelele laminate Quick-Step nu îşi pierd din intensitatea culorilor în cazul expunerii la niveluri normale de lumină (solară). Deci nu vă faceţi probleme: veţi putea rearanja mobilierul oricând, fără niciun risc de variaţie a culorii pe podeaua dvs.

10. Fără electricitate statică deranjantă

AntistaticFiecare podea Quick-Step este prevăzută cu o suprafaţă permanent antistatică, brevetată, care pune capăt descărcărilor electrostatice supărătoare şi atrage semnificativ mai puţin praf decât alte podele.

11. Garanţie de până la 25 de ani

25 de ani garanţie în cazul utilizării casniceLa Quick-Step, am investit foarte multă energie, experienţă şi angajament în podelele noastre, pentru ca dvs. să vă puteţi bucura de ele oricât de mult doriţi. Ca dovadă a acestui angajament, podelele noastre laminate sunt livrate în mod standard cu o garanţie de 25 de ani*.

*Observaţie: folosirea altor soluţii decât cele originale Quick-Step poate deteriora podeaua Quick-Step. În acest caz, garanţia oferită de Quick-Step îşi pierde valabilitatea. Vă sfătuim să folosiţi doar soluţii Quick-Step, care sunt special concepute şi testate pentru folosirea cu plăcile de podea Quick-Step.

*Observaţie: Podelele laminate Quick-Step Creo se livrează cu o garanţie de 20 de ani.

** Observaţie: Această caracteristică nu este disponibilă la podelele laminate Creo.