Bucuraţi-vă pe toată durata de viaţă

La Quick-Step, am investit foarte multă energie, experienţă şi angajament în podelele noastre, pentru ca dvs. să vă puteţi bucura de ele oricât de mult doriţi. Ca dovadă a acestui angajament, podelele noastre laminate sunt livrate în mod standard cu o garanţie de 25 de ani.

Podele laminate cu garanţie de până la 25 de ani. Cum reuşim acest lucru?

1. Rezistenţă la zgâriere de până la 10 ori mai mare

Stratul superior al podelelor laminate Quick-Step conţine un strat ultra-protector Scratch Guard, care vă permite să vă bucuraţi un timp şi mai îndelungat de podeaua dvs. frumoasă, cu aspect natural.

2. Miez foarte rezistent la impact

La Quick-Step, producem miezul fibrolemnos (High Density Fibre – HDF), de o calitate de vârf, în unităţile proprii. Împreună cu stratul superior Scratch Guard, acesta oferă podelei dvs. cea mai bună protecţie posibilă împotriva obiectelor în cădere, tocurilor-cui etc.

3. Sisteme de îmbinare Uniclic şi Uniclic Multifit solide

Sistemele de îmbinare Uniclic şi Uniclic Multifit, brevetate şi renumite în toată lumea, nu se remarcă doar prin faptul că simplifică şi grăbesc instalarea podelei dvs., ci sunt şi mult mai puternice şi durabile decât celelalte sisteme.

4. Garanţie la stropire

Placa de bază cu adeziv impermeabilă la apă, împreună cu rezistenţa la întindere (pretensionare) a sistemelor noastre de îmbinare oferă o protecţie excelentă împotriva umezirii suprafeţei, de exemplu la vărsarea băuturilor.*

5. Rezistenţă la scrumul de ţigară

Datorită stratului superior foarte rezistent, podelele laminate Quick-Step sunt rezistente la scrumul de ţigară căzut pe podea.

6. Rezistenţă la lumină şi la razele solare

Podelele laminate Quick-Step nu îşi pierd din intensitatea culorilor în cazul expunerii la niveluri normale de lumină (solară).

7. Suprafaţă antistatică

Fiecare podea Quick-Step este prevăzută cu o suprafaţă permanent antistatică, brevetată, care pune capăt descărcărilor electrostatice supărătoare şi atrage semnificativ mai puţin praf decât alte podele.

8. Sunet robust

Miezul fibrolemnos din podelele noastre a fost optimizat pentru utilizare zilnică, în aşa fel încât, în combinaţie cu un strat de izolare Quick-Step, produce un sunet robust şi plăcut.

Observaţie: folosirea altor soluţii decât cele originale Quick-Step poate deteriora podeaua Quick-Step. În acest caz, garanţia oferită de Quick-Step îşi pierde valabilitatea. Vă sfătuim să folosiţi doar soluţii Quick-Step, care sunt special concepute şi testate pentru folosirea cu plăcile de podea Quick-Step.

Observaţie: Podelele laminate Quick-Step Creo se livrează cu o garanţie de 20 de ani.

*Această caracteristică nu este disponibilă la podelele laminate Creo.