De ce vă veţi îndrăgosti de podeaua dvs. din lemn de esenţă tare Quick-Step…


Dacă vă doriţi o locuinţă caldă şi elegantă, nimic nu egalează splendoarea unei podele de lemn. Nu vă veţi plictisi niciodată de această frumuseţe excepţională, care vă va aduce bucurii pe toată durata sa de viaţă. În plus, o podea de lemn frumoasă reprezintă o bază ideală pentru orice stil şi orice interior.

1. Podele cu respect pentru natură

PEFCLemnul este singurul material sursă regenerabil pentru acoperirea podelelor. Tot lemnul pe care îl utilizăm pentru a fabrica podelele de parchet Quick-Step este verificat şi selectat cu grijă, pentru a garanta originea sa ecologică. Adezivul, lacul şi uleiul nostru îndeplinesc cele mai stricte norme internaţionale privind emisiile, iar procesele noastre de producţie sunt eficiente şi durabile. Fără griji. Vă puteţi bucura de podeaua dvs. de lemn ştiind că a fost fabricată prin respectarea mediul înconjurător.

2. Proiectate cu pasiune

Podelele de parchet Quick-Step sunt fabricate cu o măiestrie specifică pasiunii pentru lemn. Această pasiune este reflectată de caracterul autentic, de textură şi de finisarea de calitate ridicată a podelelor noastre. Are ca rezultat de asemenea produse cu adevărat unice, cum ar fi Quick-Step Variano, fabricate din plăci de lemn reutilizat, de mai multe lăţimi.

3. Bucurie instantanee

Spre deosebire de alte podele de lemn, nu este nevoie de niciun fel de lucrări după instalarea podelelor Quick-Step din lemn de esenţă tare. Toate podelele de parchet au fost tratate în fabrică fie cu şapte straturi de lac tratat cu UV, fie cu două straturi de ulei modificat de calitate, astfel încât nu este nevoie de şlefuire; nu există probleme cu praful şi nu este nevoie de lăcuire, ungere cu ulei sau vopsire. Vă puteţi bucura de noua dvs. podea imediat după instalare.

4. Mai mult decât o simplă podea

Accesorii potriviteQuick-Step este mai mult decât o simplă podea. Putem oferi de asemenea toate uneltele necesare pentru o instalare şi o finisare perfectă, cum ar fi plinte pentru parchet, profiluri şi produse pentru întreţinere. În plus, specialiştii noştri din magazine vă vor oferi cu plăcere informaţii şi recomandări cu privire la modul de instalare şi finisare a podelei Quick-Step.

5. Instalare rapidă

Instalarea unei podele de parchet Quick-Step este foarte uşoară, datorită sistemului de îmbinare Uniclic Multifit renumit în toată lumea. Acest sistem unic de îmbinare cu apăsare verticală a fost special proiectat pentru podelele noastre de lemn. Datorită sistemului Uniclic Multifit, podeaua dvs. poate fi instalată oriunde, rapid şi uşor. Podeaua poate fi instalată de dvs. înşivă sau de altcineva. Alegerea vă aparţine…

6. Garanţie pe toată durata de viaţă

Garanţie pe toată durata de viaţăLa Quick-Step, am investit foarte multă energie, experienţă şi angajament în podelele noastre, pentru ca dvs. să vă puteţi bucura de ele oricât de mult doriţi. Ca dovadă a acestui angajament, vă oferim o garanţie maximă pe toată durata de viaţă, pentru podelele, plintele de parchet şi profilurile noastre.

Observaţie: folosirea altor soluţii decât cele originale Quick-Step poate deteriora podeaua Quick-Step. În acest caz, garanţia oferită de Quick-Step îşi pierde valabilitatea. Vă sfătuim să folosiţi doar soluţii Quick-Step, care sunt special concepute şi testate pentru folosirea cu plăcile de podea Quick-Step.