Bucuraţi-vă pe toată durata de viaţă

La Quick-Step, am investit foarte multă energie, experienţă şi angajament în podelele noastre, pentru ca dvs. să vă puteţi bucura de ele oricât de mult doriţi. Ca o dovadă a acestui angajament, podelele noastre Parquet pot fi livrate chiar şi cu garanţie pe viaţă în cazul utilizării rezidenţiale.

Podele din lemn de esenţă tare cu garanţie maximă, pe toată durata de viaţă. Cum reuşim acest lucru?

1. Calitate în fiecare strat

Lemnul este influenţat în special de variaţiile de temperatură şi umiditate. De aceea, este esenţial ca diferitele straturi ale unei podele de lemn să fie perfect armonizate unele cu altele. Datorită alegerii cu grijă a materiilor prime şi a unui control perfect al conţinutului de umezeală pe durata procesului de producţie, se poate garanta stabilitatea şi durabilitatea optimă a podelei dvs. de parchet Quick-Step.

2. Finisare de primă clasă

Podelele de parchet Quick-Step sunt fabricate cu o măiestrie specifică pasiunii pentru lemn. Această pasiune este reflectată de caracterul autentic, de textură, dar şi de finisarea de calitate ridicată a podelelor noastre de lemn. Toate podelele noastre de lemn lăcuite sunt tratate cu şapte straturi de lac pe bază de apă tratat cu UV, care oferă o protecţie excelentă împotriva uzurii, zgârieturilor şi petelor. Toate podelele noastre de lemn tratate cu ulei au două straturi de ulei de calitate, care creează un aspect extra-mat şi autentic, şi care îmbătrânesc frumos, cu o îngrijire simplă.

3. Sisteme de îmbinare Uniclic Multifit solide

Sistemul de îmbinare Uniclic Multifit, brevetat şi renumit în toată lumea, nu se remarcă doar prin faptul că simplifică şi grăbeşte instalarea podelei dvs., ci este mult mai puternic şi mai durabil decât celelalte sisteme.

Observaţie: folosirea altor soluţii decât cele originale Quick-Step poate deteriora podeaua Quick-Step. În acest caz, garanţia oferită de Quick-Step îşi pierde valabilitatea. Vă sfătuim să folosiţi doar soluţii Quick-Step, care sunt special concepute şi testate pentru folosirea cu plăcile de podea Quick-Step.