Nu au existat niciodată podele laminate atât de naturale și de rezistente la apă.

Spuneți bun venit celei mai recente inovații în domeniul podelelor laminate. Spuneți bun venit podelelor Quick-Step Impressive Ultra. O generație nouă de podele laminate care au un aspect și o senzație mai naturale decât până acum. 

Dar asta nu este tot. Datorită învelișului lor inovator, impermeabil „HydroSeal”, podelele Impressive Ultra nu sunt numai frumoase, ci și cele mai rezistente la apă podele laminate produse vreodată. De acum înainte, frumusețea și performanța merg mână în mână cu podeaua dvs.De ce vă veți îndrăgosti de Quick-Step Impressive …

Sunt mai naturale ca niciodată.


Podele laminate Quick-Step Impressive Ultra

Structuri cu suprafețe naturale

Doar treceți degetele de-a lungul suprafeței podelei și veți veți simți imediat: podelele Impressive Ultra sunt nu numai frumoase, ci sunt cele mai autentice și mai naturale podele laminate produse vreodată.

Podele laminate Quick-Step Impressive Ultra

Perfecțiune la nivelul canelurilor 

Perfecțiunea se regăsește în detalii. Tocmai de aceea caracterul podelelor este perfect reflectat și în canelurile acestora. Rezultatul constă în cele mai armonioase podele laminate de până acum.

Podele laminate Quick-Step Impressive Ultra

Șaisprezece modele elegante 

Puteți alege dintre 16 modele elegante de podele Impressive Ultra. În funcție de cerințele dvs. personale, puteți opta pentru plăci cu o grosime de 12 mm (Impressive Ultra) sau 8 mm (Impressive).

Rezistență la apă mai mare ca niciodată 


Podele laminate Quick-Step Impressive Ultra

Îmbinări impermeabile unice 

Uitați problemele cu umezeala. Podelele Impressive Ultra sunt prevăzute cu un înveliș inovator, impermeabil „HydroSeal” pe caneluri, care previne pătrunderea apei. Curățenia nu a fost niciodată atât de sigură și de ușoară.

Podele laminate Quick-Step Impressive Ultra

Adio praf și murdărie 

Spuneți adio prafului și murdăriei. Îmbinarea antistatică dintre plăci respinge praful și previne depunerea murdăriei în teșituri, ceea ce ușurează semnificativ întreținerea.

Podele laminate Quick-Step Impressive Ultra

Create pentru a fi durabile 

Podelele laminate Quick-Step și-au dobândit o reputație solidă în ceea ce privește calitatea și stilul. Noua podea Impressive Ultra duce această moștenire la un nivel și mai înalt. Tehnologia îmbunătățită face această podea atât de durabilă și de rezistentă la zgâriere, încât va rămâne frumoasă timp de mai mulți ani la rând.


Descoperiți întreaga colecție Impressive Ultra:

Descoperiți PODELELE ALL IMPRESSIVE ULTRA

NOU Podele laminate Quick-Step Impressive Ultra

Consultați BROȘURA.