De ce veți îndrăgi pardoselile laminate Quick-Step

Pardoseli laminate

Ce sunt pardoselile laminate?

Pardoselile laminate sunt pardoseli stratificate construite în jurul unei plăci impermeabile, lipite din fibre de înaltă densitate (HDF). Toate pardoselile laminate Quick-Step sunt formate din patru straturi diferite:


  1. Un strat exterior transparent, rezistent la apă care oferă protecție împotriva petelor, loviturilor, zgârieturilor, arsurilor și a produselor chimice casnice.

  2. Un strat de model: o imagine de rezoluție înaltă a lemnului autentic sau a gresiei care este reprodusă prin tehnici sofisticate de imprimare și finisată cu rășină de melamină.

  3. O placă centrală HDF foarte durabilă și rezistentă la umezeala constantă, lipită.

  4. Un strat de echilibru, care garantează o placă perfect echilibrată, care nu se va adânci sau curba atunci când este montată și întreținută corespunzător.

Modele atrăgătoare

Veți descoperi cu ușurință soluția de pardoseală perfectă pentru interiorul locuinței dumneavoastră în paleta extensivă de culori și stiluri, cu modele moderne, dar și tradiționale, plăci și pardoseli — mari, mici sau foarte mari —.

Montaj rapid și ușor

O metodă simplă, rapidă și intuitivă de montare a pardoselilor laminate? Nu, nu e un vis! Sistemul solid Uniclic al Quick-Step face extrem de ușoară montarea pardoselii dumneavoastră — chiar în cele mai înguste colțuri ale unei camere.

Calitate și durabilitate

Quick-Step ia în serios protejarea pardoselii dumneavoastră. Din acest motiv, pardoselile laminate Quick-Step vin cu o garanție pe termen lung - până la 25 de ani - și un strat Scratch Guard foarte eficient, care face pardoseala dumneavoastră laminată până la de zece ori mai rezistentă la zgârieturi.

Întreținere ușoară

Cu pardoselile laminate Quick-Step, este cu adevărat ușor să îți menții pardoseala frumoasă și curată. Când sunt combinate cu stratul de izolare corespunzător și montate flotant, plăcile de pardoseli laminate sunt perfect adaptate pentru încălzirea sau răcirea prin pardoseală.

Până la de 10 ori mai rezistent la zgâriere

Stratul protector brevetat Scratch Guard vă oferă garanția că vă veți bucura de pardoseala dumneavoastră frumoasă, cu aspect natural, timp de mulți ani. Stratul ultra-rezistent face pardoselile laminate Quick-Step până la de zece ori mai rezistente la micro-zgârieturi.

Rezistență excelentă la impact

În centrul pardoselilor noastre laminate se află o placă de calitate ridicată din fibre de înaltă densitate (HDF). Combinată cu stratul protector Scratch Guard, aceasta conferă pardoselilor dumneavoastră cea mai bună protecție posibilă împotriva deteriorării prin obiecte căzute, tocuri înalte etc.

Ați vărsat o băutură? Nu va panicați!

Placa de bază rezistentă la apă, lipită și rezistența la rupere a sistemelor noastre cu clic oferă o protecție excelentă la stropire, împotriva umezelii de suprafață.

Sunet excelent pentru o atmosferă plăcută

Când sunt combinate cu un strat de izolare Quick-Step, plăcile centrale utilizate în pardoselile noastre sunt optimizate pentru utilizare zilnică, producând un sunet excelent, plăcut.

Fără decolorare

Vă este teamă să mutați mobila din cauza pardoselii decolorate? Cu pardoselile laminate Quick-Step, puteți reorganiza oricât de mult doriți. Când sunt expuse la niveluri normale de lumină (solară), pardoselile noastre își păstrează nuanța inițială, an după an.

Antistatic permanent

Toate pardoselile Quick-Step au fost tratate cu o suprafață antistatică. În acest fel, nu trebuie să vă îngrijorați în legătură cu supărătoarele descărcări electrostatice. În plus, datorită tratamentului, pardoseala dumneavoastră va atrage mult mai puțin praf decât alte pardoseli.