NOUA Surface & Edge Protect+

Tehnologia de eliminare a umidității Surface & Edge Protect+ poate împiedica rămânerea noroiului, a alimentelor vărsate sau a altor impurități în liniile de îmbinare și în textura lemnului. Acest lucru ajută la păstrarea aspectului de nou al podelei.

Pardoseli din lemn cu o prelucrare frumoasă

Sunteți în căutarea unui interior cald și autentic? Nimic nu poate întrece farmecul natural al lemnului adevărat. Pardoselile din lemn Quick-Step se potrivesc fiecărui stil și vă oferă o viață de încântare.

Pardoseli din lemn de esență tare cu îmbinare facilă cu clic

Montaj ușor cu clic

Datorită sistemului Uniclic Multifit, vă puteți monta pardoseala din lemn de esență tare cât ai bate din palme! Nu este necesară nicio activitate după montare, așa că vă puteți bucura imediat de noul dumneavoastră parchet.

Pardoseli din lemn de esență tare construite să reziste o viață

Lemn adevărat, construit să reziste o viață

Pardoselile Quick-Step din lemn de esență tare sunt rezistente la uzură, datorită celor șapte straturi protectoare de lac tratat UV sau celor două straturi de ulei modificat. În definitiv, calitatea este un alt nume pentru Quick-Step! Așa că să nu fiți surprins dacă veți primi garanție pe viață.

Pardoseli din lemn de esență tare lucrate cu măiestrie

Create cu măiestrie

Parchetul Quick-Step este disponibil în multe forme și culori. Secretul din spatele multitudinii noastre de tipuri de lemn și de efecte încântătoare ale suprafețelor - de la pardoseli lustruite la tăieturi - este o pasiune autentică pentru design.

Lăsați-ne să găsim pardoseala perfectă pentru dumneavoastră

Modele de pardoseli din lemn de esență tare

Găsiți-vă pardoseala preferată

Parchetul Quick-Step este disponibil în multe forme și culori. Descoperiți o multitudine de tipuri de lemn și de efecte încântătoare ale suprafețelor - de la pardoseli lustruite la tăieturi.

Obțineți inspirație cu Quick-Step FloorExplorer

Găsiți-vă inspirația.

Alegerea unei pardoseli nu este ușoară. Însă poate fi, cu FloorExplorer: în doar trei pași simple, vă vom prezenta pe scurt toate modelele de pardoseli care vă vor complementa preferințele în design interior și personalitatea.

Tot ce aveți nevoie pentru finisaje cu stil

Ați găsit pardoseala perfectă? Atunci e momentul să vă suflecați mânecile și să vă apucați de proiect. Aceste instrumente vă ajută să vă asigurați că totul merge bine, de la instalare și finisare, până la întreținere.

Pardoseli din lemn de esență tare cu montaj facil

Montaj rapid și ușor

Rapid și ușor… Parchetul Quick-Step poate fi montat în două moduri diferite: prin montaj flotant sau prin lipire.

Adăugați detaliile perfecte la pardoseala dvs. din lemn de esență tare

Adăugați detaliile perfecte

Alegeți dintr-o gamă largă de plinte care se potrivesc fiecărei pardoseli și fiecărui stil. Fiecare dintre acestea a fost testată din punct de vedere al calității exact la fel ca pardoselile.

Întreținere fără griji, prin pardoseala din lemn de esență tare

Întreținere fără griji

Pardoselile din lemn Quick-Step nu sunt doar atrăgătoare, sunt și ușor de curățat și de întreținut.