De ce veți îndrăgi pardoselile din lemn Quick-Step

Pardoseli din lemn prelucrat

Ce sunt pardoselile prelucrate din lemn?

Pardoselile din lemn Quick-Step sunt pardoseli prelucrate din lemn, compuse din trei straturi de lemn de esență tare, acoperite cu un lac protector. O selecție atentă a materiilor prime și un proces de fabricare bine controlat garantează o stabilitate și durabilitate optime.


  1. În funcție de parchetul pe care îl alegeți, acest strat protector poate fi alcătuit din:
    • Șapte straturi de lac pe bază de apă, tratat UV care fac pardoseala dumneavoastră ușor de curățat și oferă protecție împotriva uzurii, zgârieturilor și petelor.
    • Două straturi de ulei de calitate care asigură păstrarea aspectului în timp, ca și un aspect mat și natural suplimentar.

  2. Un strat de fațadă: un strat de lemn rezistent, atent selecționat. Disponibil într-o gamă largă de culori și structuri, acest strat de fațadă poate fi șlefuit și refinisat.

  3. Un strat de bază: baza constă din furnir de molid, hevea sau HDF și face pardoseala dumneavoastră stabilă și durabilă.

  4. Un suport din furnir de molid sau pin, care - în combinație cu alte straturi - previne curbarea sau deformarea pardoselii.

Create cu pasiune

 Parchetul Quick-Step este creat cu pasiune pentru lemn. Această pasiune se reflectă în caracterul autentic, textura și lacurile de calitate ale pardoselilor noastre. 

Montaj rapid și ușor

Sistemul brevetat cu clic Uniclic Multifit face montajul parchetului Quick-Step extrem de ușor. Acesta vă permite să vă montați pardoseala oriunde, rapid și ușor.


Calitate și durabilitate


La Quick-Step, investim în pardoselile noastre multă energie, experiență și angajament, astfel încât să vă puteți bucura de ele oricât de mult doriți. Ca dovadă a acestui angajament, vă oferim garanție pe viață.

Pardoseli cu dragoste de natură

Lemnul este singura sursă de materie regenerabilă pentru pardoseli. Quick-Step verifică cu atenție toți furnizorii pentru a constata originea ecologică a lemnului folosit. În plus, adezivul, lacul și uleiul nostru sunt conforme celor mai stricte standarde internaționale de emisii.

Satisfacție imediată

Cu parchetul Quick-Step, vă puteți bucura de noua pardoseală imediat ce este montată. Toate pardoselile au fost pre-tratate în fabrica noastră fie cu 7 straturi de lac tratat UV sau 2 straturi cu ulei modificat de calitate, astfel încât să nu fie necesară șlefuirea; nu sunt necesare nici deranjul datorat prafului, nici lăcuirea, impregnarea cu ulei sau vopsirea.

Mai mult decât niște pardoseli

Quick-Step oferă toate sculele și accesoriile necesare pentru a vă monta, finisa și întreține pardoselile, de exemplu plinte, profile și produse de curățare.