De ce veți îndrăgi pardoselile din vinil Quick-Step

Pardoseli Livyn

Ce sunt pardoselile din vinil?

Pardoselile Livyn de lux din vinil sunt formate din cinci straturi diferite. Aceasta are ca rezultat nu doar proprietățile de rezistență la apă și reducere a zgomotului, ci oferă și o suprafață foarte caldă și moale pentru picioarele dumneavoastră. Cu toate acestea, pardoselile de vinil rămân deosebit de subțiri: perfecte pentru renovare.


  1. Un strat protector de performanță foarte ridicată: acest strat protector cu tehnologie Scratch and Stain Guard vă protejează pardoselile de murdărie, pete și zgârieturi și le face ușor de curățat și de întreținut. Stratul de lac extra mat garantează un aspect natural.

  2. Un strat din vinil pentru decor fin imprimat: tehnica de imprimare de grad ridicat utilizată pentru acest strat conferă pardoselilor dumneavoastră din vinil aspectul lor unic și autentic.

  3. Un strat principal din vinil cu mare rezistență la impact: acest strat central din vinil rezistent la apă și cu proprietăți de reducere a zgomotului oferă confort și durabilitate.

  4. Un strat extra-stabilizator: acest strat conține fibre de sticlă foarte dense care conferă pardoselilor din vinil o stabilitate dimensională suplimentară. 

  5. O căptușeală din vinil foarte eficient, rezistent la impact: acest strat rezistent la umezeală garantează o placă de pardoseală perfect echilibrată, ceea ce previne curbarea sau deformarea.

Aspect natural

Pardoselile de lux din vinil Livyn sunt o plăcere pentru ochii și picioarele dumneavoastră. Modelele frumoase și accesoriile lor perfect potrivite oferă pardoselilor dumneavoastră un aspect natural unic. De asemenea, structurile moi și confortabile ale suprafețelor le fac plăcute pentru pășit, chiar cu picioarele goale.

Montaj rapid și ușor

Sistemul Uniclic Multifit pentru Livyn face montajul pardoselilor din vinil mai rapid și mai ușor ca oricând.

Calitate și durabilitate

Pardoselile din vinil pot suporta cu ușurință viața agitată de zi cu zi. Stratul superior complet sigilat cu tehnologie Stain Guard și Scratch Guard vă păstrează pardoselile din vinil fără zgârieturi, pete sau murdărie.

Modele autentice

Pardoselile Livyn de lux din vinil sunt disponibile într-o multitudine de culori și modele, fiecare cu un aspect unic și autentic. De la detalii autentice la structuri impresionante și variații fascinante de culoare: sunteți gata să alegeți pardoseala preferată?

Adecvat pentru renovare

Pardoselile Livyn de lux din vinil sunt extrem de subțiri, ceea ce le face un material perfect pentru inovație. Puteți alege să le montați pur și simplu peste pardoseala deja existentă, netedă.

Mai mult decât niște pardoseli

Quick-Step oferă toate sculele și accesoriile necesare pentru a vă monta, finisa și întreține pardoselile din vinil într-o clipită.