Go to content Go to search

DESPRE QUICK-STEP

Designeri de pardoseală încă din 1990

O pasiune pentru frumusețea atemporală

O viață fără griji începe într-o casă cu pardoseli de înaltă performanță. Aceasta este motivația Quick-Step din 1990. Astăzi, puteți alege dintr-o gamă largă de parchet laminat, vinil și pardoseli de lemn de lungă durată, completate cu panouri de plintă și profile de finisare asortate. Specificul produselor noastre: design aparte, pardoseli impermeabile și instalare ușoară - toate datorită unei serii de inovații revoluționare.
ADN-ul Quick-Step?
Depunem toate eforturile pentru a atinge perfecțiunea...

Tradiție în frumusețe și durabilitate

Istoria noastră datează din 1960. În partea de vest a Flandrei, câteva familii și-au unit forțele pentru a deschide o afacere în industria inului, proiect denumit UNILIN. Mai târziu, în anii 70, inul a devenit un material rar, determinând UNILIN să-și îndrepte atenția către lemn. Inițial, acesta a fost folosit în principal pentru aplicații decorative, dar, inspirați de un client olandez care a transformat panourile noastre în pardoseli, în anul 1990 ne-am făcut loc în industria pardoselilor.   

Ideea era simplă: ne doream o alternativă mai ieftină și mai ușor de întreținut pentru pardoselile tradiționale din lemn, dar care să arate la fel de încântător. Lucru pe care l-am realizat prin parchetul noastre laminat. La scurt timp, noul brand Quick-Step a cucerit rapid inimile clienților de toate generațiile. Astfel, am conferit o notă modernă și un design aparte dormitoarelor, bucătăriilor, băilor, camerelor de zi etc. ale clienților noștri. Totodată, am rămas fideli angajamentului nostru de sustenabilitate de a reutiliza materiale reciclate și de a construi produse de lungă durată. 
 

Adăugarea vinilului, lemnului de esență tare și accesoriilor în portofoliu

Având ambiția de a oferi pardoseli de înaltă calitate, care să acopere toate preferințele clienților, la începutul secolului curent, echipa din spatele Quick-Step a început să exploreze diferite materiale de pardoseală. Această cercetare a culminat cu lansarea primelor noastre pardoseli inovatoare din lemn în 2009. Pentru a proteja mai bine nivelul superior din lemn masiv, Quick-Step a dezvoltat tehnologia Wood for Life. Rezultatul: uzură minimă și întreținere fără probleme.     

Tot la acel moment, Quick-Step a lansat și o a treia linie de produse alături de parchet laminat și lemn: pardoseala de vinil. Aceste pardoseli 100% sintetice sunt ușor de întreținut și combină eleganța cu performanța optimă – în special cea mai recentă generație de Alpha Vinyl (2020). Iar cum perfecțiunea e observă cel mai bine în detaliile mărunte, completăm oferta noastră cu panouri de plintă rezistente la zgârieturi și profile de finisare multifuncționale.
 

Inovații tehnice cu un pas înainte 

Pentru a satisface nevoile și dorințele clienților noștri, nu oferim doar o gamă largă de parchet laminat, vinil și pardoseli din lemn, ci ne asigurăm și că acestea sunt superioare din punct de vedere tehnic. Această strategie ne-a asigurat poziția de lider de piață și ne va defini eforturile în următorii ani. Lupta pentru perfecțiune presupune eforturi pentru îmbunătățire continuă.

Cu sisteme de instalare inovatoare precum Uniclic, care permit oricărui bărbat să își monteze singur pardoseala, am revoluționat industria încă din 1997.

Alte realizări includ următoarele colecții: 

  • Perspective – primul parchet laminat pentru pardoseli cu o canelură în formă de V între plăci.
  • Impressive – parchet laminat pentru pardoseli cu rezistență remarcabilă la apă.
  • Capture – când parchetul laminat devine imposibil de diferențiat de lemnul adevărat.
 

Quick-Step este un brand UNILIN


Descoperiți UNILIN

Explorați site-ul de locuri de muncă UNILIN