Go to content Go to search

Pardoseli Quick-Step din vinil, lemn și laminat de înaltă calitate

Pardoseli din vinil și laminat de înaltă calitate

Descoperiți toate pardoselile noastre

Construiți o casă fericită cu o pardoseală Quick-Step

Lăsați-vă inspirați de podelele noastre și creați o casă plină de fericire. Suntem siguri că, împreună, vom reuși să dăm viață viziunii dvs. unice, placă cu placă, pentru toată viața. Fie că vă plac dalele și plăcile din vinil sau pardoseala laminată, ne-ar face plăcere să vă ajutăm cu proiectul dvs. de renovare.

Cum aleg pardoseala perfectă?

FloorExplorer

Alegerea unei pardoseli este o decizie importantă. Suntem aici pentru a vă ajuta! FloorExplorer vă ajută să alegeți pardoseala perfectă pentru casă.

Lansați FloorExplorer
Quick-Step FloorExplorer

RoomViewer

Doriți să vă asigurați că pardoseala preferată se potrivește cu interiorul? Este posibil! Trebuie să încărcați o imagine și să vedeți rezultatul cu RoomViewer.

Încercați RoomViewer
Quick-Step RoomViewer

ADN-ul Quick-Step?
Depunem toate eforturile pentru a atinge perfecțiunea

Colecția laminată Quick-Step Capture

NOU Vedeți colecția noastră Capture

Cu adevărat aspect natural. Datorită eleganței și autenticității sale, este aproape imposibil să distingem produsele Capture de lemnul real. Pardoselile noastre de înaltă calitate sunt rezultatul măiestriei rafinate și al inovației. De aceea, nu puteți rata pardoselile noastre laminate din gama Capture.

Colecția Alpha Vinyl Quick-Step

Începeți cu Alpha Vinyl

Alpha Vinyl combină nucleul ultra-rezistent cu o suprafață unică de protecție a pardoselii împotriva petelor, zgârieturilor și a altor deteriorări. Cu atât mai mult, datorită sistemului nostru inovator de îmbinare etanșă, nu trebuie să vă faceți griji referitoare la infiltrarea apei printre placi.

Descoperiți produsele noastre cel mai bine vândute