Go to content Go to search

Camera de zi jucăușă cu parchet Quick-Step

ADUCEȚI FERICIREA ACASĂ CU PODELE QUICK-STEP

Descoperiți toate pardoselile noastre

Bucurați-vă de liniștea de o viață cu podelele Quick-Step

Lăsați-vă inspirați de podelele noastre și creați o casă plină de fericire. A alege o pardoseală Quick-Step, înseamnă a alege o pardoseală durabilă, fără griji, care vă permite să trăiți viața pe care o doriți. Fie că vă plac dalele și plăcile din vinil sau pardoseala laminată, ne-ar face plăcere să vă ajutăm cu proiectul dvs. de renovare.

Lăsați-ne să găsim
pardoseala perfectă pentru dumneavoastră

O pardoseală impermeabilă pentru baie, o cameră de zi plină de viață sau o podea rezistentă pentru bucătărie: colecția noastră de produse reprezintă soluția ideală pentru orice nevoie a casei dumneavoastră. Ne-ar plăcea să vă ajutăm să alegeți produsul adecvat căutând o pardoseală care să vă reflecte stilul de viață și ceea ce vă doriți de la casa dumneavoastră.

Descoperiți produsele noastre cel mai bine vândute

Cum aleg pardoseala perfectă?

FloorExplorer

Alegerea unei pardoseli este o decizie importantă. Suntem aici pentru a vă ajuta! FloorExplorer vă ajută să alegeți pardoseala perfectă pentru casă.

Lansați FloorExplorer
Quick-Step FloorExplorer

RoomViewer

Doriți să vă asigurați că pardoseala preferată se potrivește cu interiorul? Este posibil! Trebuie să încărcați o imagine și să vedeți rezultatul cu RoomViewer.

Încercați RoomViewer
Quick-Step RoomViewer

Descoperă noutățile Quick-Step

Camera de zi cu podea laminată Quick-Step

Laminat Capture

Cu adevărat aspect natural. Datorită eleganței și autenticității sale, este aproape imposibil să distingem produsele Capture de lemnul real. Pardoselile noastre de înaltă calitate sunt rezultatul măiestriei rafinate și al inovației. De aceea, nu puteți rata pardoselile noastre laminate din gama Capture.

Descoperiți Capture

Bucătărie cu podea de vinil Quick-Step

Alpha Vinyl

Când trăiți viața din plin, vă doriți o pardoseală care să reziste la orice. Alpha Vinyl este compromisul între design sau performanță. Combinând caracteristici practice robuste cu detalii de înaltă calitate ale suprafeței, veți avea pardoseli frumoase, de înaltă performanță și care nu vă cauzează griji. Ce poate fi mai bun?

Descoperiți Alpha Vinyl

Scară laminată și podea laminată în hol

Acoperitoare de scăr

Crearea unei scări elegante este simplă cu ajutorul husei noastre pentru scări. Le puteți asorta cu designul podelei dumneavoastră, creând un aspect armonios și fără cusur. Descoperiți cum puteți să vă renovați cu ușurință scările cu ajutorul husei pentru scări.

Pasiune pentru ciclism din 1999

Quick-Step este pasionat de podele... și de ciclism. Timp de peste două decenii, am sponsorizat o echipă profesionistă masculină’s care a produs mulți campioni. Dragostea Quick-Step’pentru cursele de ciclism a început în 1999, când Quick-Step a devenit co-sponsor al echipei Mapei-Quick-Step Team. De atunci, Quick-Step a fost sinonimă cu o echipă de top, care a fost victorioasă an de an.

Echipa de ciclism Quick-Step