Cum să montați pardoselile din vinil

Pardoselile Quick-Step de lux din vinil Livyn nu doar arată natural, ele sunt și ușor de montat. În funcție de situația dumneavoastră specifică, puteți alege montajul flotant (fără adeziv sau alte materiale) sau lipirea plăcilor. 

Indiferent de ce alegeți, vinilul Quick-Step este compatibil cu încălzirea în pardoseală și poate fi utilizat pentru a finisa sau renova scările. 

Montaj flotant

Optați pentru un montaj flotant? În acest caz, trebuie mai întâi să alegeți un strat de izolare. Acesta va avea o influență majoră asupra aspectului final, calității și confortului oferit de pardoseala dumneavoastră din vinil Quick-Step. Din acest motiv, experții noștri recomandă stratul de izolare dedicat Quick-Step Livyn.

Ați acoperit stratul de izolare? Atunci este momentul să vă apucați de treabă - sau, mai exact, de clicuri. Sistemul brevetat cu clic „Uniclic Multifit” pentru Livyn asigură simplitatea montajului vinilului de lux Livyn. Datorită sistemului rezistent de limbă și canelură, vă puteți monta plăcile cu un singur clic și nu aveți nevoie de nicio picătură de adeziv sau alt material. Ar putea fi mai ușor?

Montaj flotant

De ce veți îndrăgi sistemul cu clic „Uniclic Multifit”

Datorită sistemului nostru brevetat cu clic Uniclic Multifit pentru Livyn, pardoselile noastre din vinil pot fi montate imediat, folosind trei metode diferite de montaj, inclusiv metoda verticală.

  • RAPID: montajul plăcilor din vinil nu a fost niciodată mai rapid.

  • UȘOR: folosiți metoda care vi se potrivește cel mai bine, astfel încât să evitați deteriorarea plăcilor dumneavoastră de pardoseală.

  • UNIFORM: luați-vă rămas bun de la îmbinările deschise și de la praful care s-ar putea așeza în ele.

  • REZISTENT: tehnologia verticală îmbunătățită oferă rezistență suplimentară datorită blocării verticale și orizontale.
Uniclic multifit

Montaj flotant: rapid, simplu și solid

PASUL 1: îmbinați plinta cu îmbinarea de pe latura lungă cu pardoseala montată.

PASUL 2: glisați plăcile una spre cealaltă pe latura scurtă.

PASUL 3: apăsați ferm în jos cu degetul până când auziți un „clic”.

Montaj prin lipire

Dacă vă plac lucrurile mai cu picioarele pe pământ, metoda prin lipire va fi potrivită pentru dumneavoastră. Și este și simplu: tot ce aveți nevoie este adezivul nostru pentru pardoseli Quick-Step Livyn - creat special împreună cu Soudal.

Montaj prin lipire

Video-uri montaj

Urmăriți singur cât de simplu de montat este o pardoseală din vinil Quick-Step.

Pardoseli din vinil: montaj flotant

Pardoseli din vinil: montaj prin lipire