Pardoseli laminate | Pardoseli laminate de înaltă calitate, pardoseli laminate cu clic

Cu gama largă de modele de parchet laminat Quick-Step, puteți crea o locuință cu adevărat extraordinară. Calitatea impecabilă a produselor noastre se bazează pe decenii de experiență ca brand de top din domeniul pardoselilor.

3 motive să alegeți pardoseala laminată Quick-Step

 laminat=

Exact ca lemnul natural

Inspirându-se din cele mai recente tendințe în arhitectură, modă și design, echipa de designeri de la Quick-Step visează mereu noi pardoseli care inspiră naturalețe și autenticitate. Rezultatul? Pardoseli laminate cu un realism fără precedent, în cele mai mici detalii.

 calitate=

Rezistența de care aveți nevoie

Quick-Step ia în serios protejarea pardoselii dumneavoastră. Inovațiile inteligente, precum tehnologia Scratch Guard & HydroSeal asigură faptul că pardoselile laminate Quick-Step oferă o protecție excelentă împotriva zgârieturilor, petelor și chiar umezelii de suprafață.

Pardoseli laminate cu îmbinare facilă cu clic

Ușor de montat

Montajul unei pardoseli Quick-Step este o operațiune foarte simplă grație sistemului cu clic brevetat și de renume mondial Uniclic.

Lăsați-ne să găsim pardoseala perfectă pentru dumneavoastră

Modelele de pardoseli laminate

Găsiți-vă pardoseala preferată

Fie că vă place stilul modern, fie cel tradițional, pardoselile laminate Quick-Step vă oferă o gamă largă de dimensiuni ale plăcilor, diferite tipuri de model de lemn, o mulțime de culori și multe texturi și caneluri atrăgătoare.

Obțineți inspirație cu Quick-Step FloorExplorer

Găsiți-vă inspirația.

Alegerea unei pardoseli nu este ușoară. Însă poate fi, cu FloorExplorer: în doar trei pași simple, vă vom prezenta pe scurt toate modelele de pardoseli care vă vor complementa preferințele în design interior și personalitatea.

Tot ce aveți nevoie pentru finisaje cu stil

Ați găsit pardoseala perfectă? Atunci e momentul să vă suflecați mânecile și să vă apucați de proiect. Aceste instrumente vă ajută să vă asigurați că totul merge bine, de la instalare și finisare, până la întreținere.

Pardoseli laminate ușor de montat

Montaj rapid și ușor

Tehnologia brevetată și o serie completă de scule ușor de manevrat pentru montaj vă ajută să vă montați pardoseala cât ai bate din palme.

Adăugați detaliile perfecte la pardoseala dvs. laminată

Adăugați detaliile perfecte

Detaliile fac diferența. Și atunci de ce să nu vă finisați pardoseala perfect, cu ajutorul accesoriilor potrivite?

Întreținere fără griji, prin pardoseala laminată

Întreținere fără griji

Pardoselile laminate Quick-Step nu sunt doar atrăgătoare, sunt și ușor de curățat și de întreținut.