Cum să vă montați pardoseala laminată prin doar câteva clicuri

Quick-Step dorește să vă facă viața cât mai confortabilă posibil. De aceea, ei au inventat mult-lăudatele sisteme brevetate Uniclic și Uniclic Multifit pentru montajul pardoselilor laminate. Ambele sisteme sunt mult mai rapide decât soluțiile concurenților, asigurând un montaj ușor chiar în cele mai înguste colțuri sau sub uși.

Și, în special, toate pardoselile laminate Quick-Step pot fi montate peste încălzirea tradițională în pardoseală, așa că puteți bucura de noile dumneavoastră pardoseli cu un confort maxim. Doriți să treceți la nivelul următor și să puneți pardoseli laminate Quick-Step pe scări? Și acest lucru este posibil!Iar dacă vă doriți cea mai bună metodă de a finisa sau întreține noile dumneavoastră pardoseli, și aceasta vă este asigurată.

Montaj
uniclic

De ce veți îndrăgi sistemul cu clic Uniclic

Pardoselile noastre laminate vin cu o serie de beneficii legate de montaj. Sună prea frumos ca să fie adevărat? Mai gândiți-vă!

  • RAPID: montajul plăcilor lungi nu a fost niciodată mai rapid.

  • UȘOR: folosiți metoda care vi se potrivește cel mai bine, astfel încât să evitați deteriorarea plăcilor dumneavoastră de pardoseală. Înlocuirea plăcilor sau mutarea pardoselii este de asemenea simplă; cu Uniclic, puteți să ridicați pur și simplu plăcile.

  • DOUĂ MÂINI STÂNGI? NICIO PROBLEMĂ!Uniclic este adecvat și pentru dreptaci, și pentru stângaci, indiferent din care capăt al camerei începeți montarea parchetului.

  • UNIFORM: luați-vă rămas bun de la îmbinările deschise și de la praful care s-ar putea așeza în ele.

  • PERFECT NETED: limba se potrivește perfect în canelură, rezultând o pardoseală fără diferențe de nivel. Aceasta înseamnă, în esență, fără uzură pe margini.

Trei metode simple de montaj


1. Rotire și clic

Pur și simplu îmbinați plăcile una cu cealaltă pe latura lungă și pe latura scurtă a plăcii.

2. Inserție orizontală

Spre deosebire de majoritatea pardoselilor, plăcile Quick-Step pot fi îmbinate și orizontal. Această metodă este ideală în colțurile dificile, când ajungeți la ultimul rând de plăci sau în locurile în care este dificil de rotit plăcile, de exemplu sub tocurile ușilor sau sub unitățile de încălzire.

3. Glisare și clic

Introduceți placa în locul ei pe latura lungă, apoi glisați latura scurtă spre placa anterioară și apăsați în jos. Această metodă a fost dezvoltată în special pentru gama Quick-Step Exquisa.

Video-uri montaj

Urmăriți singur cât de simplu de montat este o pardoseală laminată Quick-Step.

Pardoseli laminate: video montaj

Pardoseli laminate: video montaj pentru Arte

Pardoseli laminate: video montaj pentru Exquisa

Pardoseli laminate pe scări