Plăci de pardoseală din vinil și de lux

Scoateți-vă casa din anonimat cu aspectul natural și călduros specific pardoselilor din vinil de la Quick-Step. Alegeți dintr-o gamă largă de pardoseli din vinil, cu modele adecvate tuturor nevoilor și situațiilor. Toate modelele au un strat superior protector care va asigura menținerea aspectului pardoselii timp de mulți ani.

3 motive să alegeți pardoseala din vinil Quick-Step

Pardoseli din vinil de calitate

Frumusețe durabilă

Toate pardoselile din vinil Quick-Step au un strat superior protector, care le face rezistente la apă, zgârieturi și pete. Astfel, pardoseala dvs. va arăta mereu perfect, la fel ca atunci când ați montat-o.

Pardoseli din vinil pe care e o plăcere să pășiți

Pășitul devine o plăcere

Mersul pe o pardoseală din vinil Quick-Step este o experiență plăcută, pe toate planurile: modelele naturale atrag privirea, sunt fine și calde la atingere, iar performanțele lor acustice elimină zgomotul nedorit cauzat de tocuri, cizme, adidași sau labe.

Pardoselile din vinil sunt ideale pentru renovare

Ideal pentru renovare

Renovați? Pardoselile din vinil Quick-Step sunt foarte subțiri și ușor de montat (datorită sistemului cu clic brevetat Uniclic Multifit). Și, după adăugarea vinilului rigid, există acum o soluție din vinil pentru orice tip de sub-podele (nivelate, neregulate sau foarte neregulate).

Găsiți pardoseala perfectă pentru nevoile și gustul dvs.

Nu contează cu ce sub-podea lucrați sau ce stil preferați, pardoselile din vinil Quick-Step oferă o soluție pentru orice stil și situație.

Pardoseli rigide din vinil pentru o sub-podea neregulată

Sub-podea neregulată?

Lucrați pe o sub-podea neregulată? (respectiv o podea cu plăci vechi cu rosturi de 5mm lățime și 2mm adâncime) Atunci, Quick-Step vinil rigid este soluția ideală pentru dvs.. În plus, este deopotrivă ușor de montat și extrem de silențioasă.

Pardoseli din vinil cu clic, pentru sub-podele cu mici denivelări

Sub-podea cu mici denivelări?

Pardoselile noastre Click și Click+ sunt ideale pentru instalarea pe sub-podele cu mici denivelări (lățime până la 4 mm și adâncime 1 mm) și pentru acoperirea unor suprafețe mari. Nu există limită de lățime sau lungime, deci nu trebuie să vă complicați cu profiluri de trecere. De asemenea, nu se deformează sau decolorează odată cu expunerea la soare.

Pardoseli din vinil cu adeziv pentru sub-podele nivelate

Sub-podea nivelată?

Dacă sub-podeaua dvs. este uniformă sau urmează să o nivelați, pardoselile din vinil Glue+ reprezintă soluția ideală. Adecvate pentru toate zonele, inclusiv verandele închise. Există chiar posibilitatea instalării pe pereți.

Instalați pardoselile din vinil Quick-Step pe pereți

Știați? Pardoselile din vinil Glue+ de la Quick-Step se pot instala și pe pereți. Asta înseamnă că puteți obține un aspect unitar într-o încăpere, folosind un singur model sau design preferat, chiar și la duș.

Tot ce aveți nevoie pentru finisaje cu stil

Ați găsit pardoseala perfectă? Atunci e momentul să vă suflecați mânecile și să vă apucați de proiect. Aceste instrumente vă ajută să vă asigurați că totul merge bine, de la instalare și finisare, până la întreținere.

Pardoseli din vinil ușor de montat

Montaj rapid și ușor

Pardoselile Quick-Step sunt renumite pentru montajul facil. Iar pardoselile din vinil nu fac excepție. Indiferent dacă alegeți un montaj flotant sau lipit, noua dvs. pardoseală din vinil va fi gata într-o clipită.

Adăugați detaliile perfecte la pardoseala dvs. din vinil

Adăugați detaliile perfecte

Obțineți un rezultat perfect și uniform, alegând dintr-o gamă largă de plinte și profiluri pentru noua dvs. pardoseală.

Întreținere fără griji, cu pardoselile din vinil

Întreținere fără griji

N-a fost niciodată mai ușor să vă păstrați pardoseala la fel de curată și frumoasă ca în prima zi. Alegeți dintr-o gamă largă de accesorii, pentru a vă păstra „al cincilea perete” curat și nou.