Pardoseală din vinil și plăci de pardoseală din vinil de lux

Fie că’alegeți Alpha Vinyl ultraputernică sau Vinyl Flex, aspectul natural și căldura specifică ale pardoselilor din vinil nu vor înceta să vă uimească. Alegeți dintr-o gamă largă, cu modele adecvate tuturor nevoilor și situațiilor. Toate pardoselile au un strat superior protector care asigură menținerea aspectului pardoselii’timp de mulți ani. Și, în’plus: vinilul nostru este perfect compatibil cu încălzirea prin pardoseală.

Alpha Vinyl Quick-Step

NOU COLECȚIA ALPHA VINYL

Alpha Vinyl este cea mai rezistentă pardoseală’pe care veți călca vreodată. De cele mai multe ori, nu’necesită pregătirea șapei de pardoseală, așa că’este perfectă pentru renovări. Tehnologia hidrofobă smart face din Alpha Vinyl pardoseala ideală pentru orice cameră.
  • 100% impermeabilă
  • Ultraputernică, pentru durabilitate maximă
  • Potrivită pentru suprafețele neregulate
Pardoselile VinylFlex Quick-Step

COLECȚIA VINYL FLEX

Vinyl Flex este o pardoseală fină și caldă la atingere și este o adevărată plăcere să calci pe ea. Plăcile foarte subțiri sunt ușor de instalat, iar tehnologiile Stain și Scratch Guard oferă protecție maximă pentru pardoseala dumneavoastră.
  • Foarte fină și silențioasă
  • Rezistență excelentă împotriva petelor și zgârieturilor 
  • Subțire și ușor de montat

3 motive să alegeți pardoseala din vinil Quick-Step

Pardoselile din vinil rezistente la apă

Este impermeabilă

Trăiți fără griji cu pardoseala impermeabilă din vinil, cea mai bună din clasa sa. Tehnologia hidrofobă și sistemul watertight click (Alpha Vinyl) împiedică deteriorarea și fac din vinilul de lux alegerea perfectă pentru baie și bucătărie.

Pardoseli din vinil fine și silențioase

Sunt fine și silențioase

Mersul pe o pardoseală din vinil Quick-Step este o experiență plăcută, pe toate planurile: modelele naturale atrag privirea, sunt fine și calde la atingere, iar performanțele lor acustice elimină zgomotul nedorit cauzat de tocuri, cizme, adidași sau labe.

Pardoseală din vinil: ideală pentru renovare

Sunt ideale pentru renovare

Renovați? Pardoseala din vinil Quick-Step sunt foarte subțiri și ușor de montat (datorită sistemelor cu clic brevetate, ușor de utilizat). Și, după adăugarea Alpha Vinyl, există’acum o soluție din vinil pentru orice tip de șapă de pardoseală (nivelată, neregulată sau foarte neregulată).

Găsiți-vă pardoseala din vinil preferată

Pornire „RoomViewer” >